NAVIGATIE

Over ons

  1. home
  2. Over-ons

Luxe-Uitvaartkisten.nl

Wij van luxe-uitvaartkisten.nl zijn een bedrijf dat zich richt op het luxere segment uitvaartkisten.

Wij zijn begonnen met het verkopen van uitvaartkisten omdat wij vonden dat er te weinig diversiteit was op de Nederlandse markt, ondanks dat er geen verplichting is om de kist via een uitvaartondernemer of verzekeraar te kopen.

Wij vinden dat u zelf moet kunnen kiezen bij wie u een uitvaartkist koopt zonder dat er personen of instanties tussen zitten die daar belangen bij hebben.
Probeer op die manier dat uw emotionele verlies niet direct een financieel verlies hoeft te worden.

Bij luxe-uitvaartkisten.nl hebben wij een specifiek assortiment uitvaartkisten en zorgen wij ervoor dat alle uitvaartkisten van hoogwaardige materialen zijn vervaardigd en met een hoogwaardige afwerking kunnen worden afgeleverd.

U koopt bij ons online een kist, wat nu!?

Wij begrijpen heel goed dat er twijfels zijn bij het online kopen van een uitvaartkist. Het is een treurige periode er is veel verdriet en misschien wel stress.

Daarom is het goed om te weten dat.

  • Diversen leveringensdiensten, uw product kan al binnen zes uur op de door u gewenste locatie zijn.
  • Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen door één van onze medewerkers.
  • Alle kisten op onze website zijn voorraadig en kunnen wij leveren uit eigen voorraad! 


Wij kunnen in samenspraak met u direct contact opnemen met u uitvaartondernemer over het leveren van uw product, dit nemen wij graag voor u uit handen.

Bent u opzoek naar een exclusieve kist om u dierbaren in te begraven of cremeren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Overzichtelijk online uitzoeken kan bij ons, maar u bent ook zeker (op afspraak) welkom in onze showroom. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar.
 

NJ Profit B.V.
Hoog-Harnasch 24
2635DL   Den Hoorn