NAVIGATIE

Over ons

  1. home
  2. Over-ons
Meer over ons als bedrijf

Wij van luxe-uitvaartkisten.nl zijn een bedrijf dat zich richt op het luxere segment uitvaartkisten. Wij zijn begonnen met het verkopen van uitvaartkisten omdat wij vonden dat er te weinig diversiteit was op de Nederlandse markt.

De eerste stappen zijn hiervoor gezet in 2012. Na  jarenlang op kleine schaal uitvaartondernemingen in de regio te hebben voorzien van Amerikaanse modellen uitvaartkisten zagen wij dat in de loop der jaren de markt aan het veranderen is.

De behoefte van de consument veranderd met het verstrijken van de jaren steeds meer van de 'simpele' standaard uitvaartkist naar de luxere opvallende uitvaartkist.
Het verkopen van deze uitvaartkisten begon in een garagebox, dat werd een pakhuis en toen we daar weer uit begonnen te groeien werd het voor ons dus steeds serieuzer.

In 2019 hebben wij ons in een bedrijfspand gevestigd met een showroom.  Hier hebben wij meer dan 60 verschillende modellen luxe uitvaartkisten staan die u kunt bezichtigen.

Showroom
Showroom
Showroom

Belangrijk om te weten is dat wij werken met uitvaartkisten uit eigen voorraad.
Bij de levering van de kisten zijn wij van niemand afhankelijk, wij regelen dit allemaal zelf.
Uw uitvaartkist kan daarom in bijna alle gevallen binnen enkele uren bezorgt worden in heel Nederland en in sommige gevallen geldt dit ook voor België & Duitsland.

Onze voorraad is wisselend maar onze website is up to date alles wat online staat hebben wij op voorraad. Als uitvaartondernemer kunt u ook een gratis magazine aanvragen via een van onze contact mogelijkheden.

Bent u opzoek naar een uitvaartkist om uw dierbaren te cremeren of te begraven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Online overzichtelijk uitzoeken kan, maar u bent ook zeker welkom om ons (op afspraak) te bezoeken in onze showroom. Onze medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen.